Wie ik benMijn naam is Trees Sauer. Ik hou van het leven en het leven zelf inspireert mij om te zoeken hoe dat voor mij het beste geleefd kan worden. Ik ben nieuwsgierig, vraag me van alles af en ik heb gemerkt dat juist de vragen mij intrigeren. Dat heeft mij op het pad gebracht van de filosofie. Ik heb me daar zowel theoretisch als praktisch in geschoold. Zo heb ik onder andere Comparatieve filosofie Oost West gestudeerd. Aan de Internationale School  voor Wijsbegeerte (ISVW) heb ik de opleiding Socratisch gespreksleider gevolgd. Daar volg ik ook nu nog bijscholingen en andere trainingen. Verder heb ik verschillende jaren doorgebracht op de School voor Praktische Filosofie. Ik ben naast filosofisch gespreksleider in mijn eigen praktijk ook socratisch gespreksleider in het Socratisch cafe Eindhoven en voer socratische gesprekken met ouderen van Vitalis in Eindhoven. 
Ik ben mijn werkzame leven  begonnen als wijkverpleegkundige. Daar ben ik het leven in al zijn facetten tegengekomen.  Daarna ben ik in het onderwijs terecht gekomen. Ik ben op mijn 48e naar de universiteit gegaan om  Onderwijskunde te studeren. Naast mijn werk als filosofisch gesprekspartner werk ik nog met veel plezier als onderwijskundig adviseur in het mbo. 
www.linkedin.com/in/trees-sauer-msc-525a6015